Черпим вдъхновение от бижутера Виктор Павлов

Любим спомен от любим бижутер

от Антония Баръмова

 Виктор е от новото поколение бижутери, които стремглаво се изкатериха до върха в личната класация за любими бижутери на много от нас. Със страхотен стил и добро отношение към клиентите и към работата си, той спечели и нас, и много други хора, които се влюбиха в неговите творения. Ние с гордост си го представяме и вярваме, че тепърва бижутата му ще създават истински романтични и красиви моменти за хората, до които достигат!

И понеже февруари се оглеждаме за вдъхновение именно в работата и историите на бижутерите, то нямаше как да не попитаме и него за красив спомен.

 

Споделя ни случка, която помни и до днес с усмивка за приятна дама, която преди много време го търси, за да поръча да й се изработят обеци. Виктор ни разказва, че дълго са обсъждали кой модел и от коя серия ще бъде най-подходящ, а след това дали да бъдат бели, или тъмни обеци. Всичко до най-малкия детайл и до деня, в който дамата се отказва от поръчката си. Разбира се, причината е повече от основателна и романтична, за да я разкажем, а именно Виктор получава снимка от нея на същите обеци, които съпругът й вече е купил от от друго място, на което ги е открил.

Е, така се получават истински и запомнящи се изненади, които раждат и красивите истории. Без повод, без предварителна нагласа, водени от интуиция и желание да правим любимите си хора щастливи, достигаме до най-фините струни в душата на човек!

С думи, с жестове, с отношение, а понякога и с мил подарък.

 

Виж всички продукти на автора