Полезно бягство и полезна информация, докато си стоиш вкъщи

За да поддържаме креативността и високия дух - малко информация и линкове, които могат да ти бъдат от полза

от Антония Баръмова

 

Booooooom.com е едно от най-вълнуващите места, в които илюстрация и фотография са чудно синхронизирани и фокусирани върху супер креативните, зверски талантливи имена, които творят днес.

ChaChaCha-600x800

Разбира се, съдържанието на един от любимите ни сайтове, съвсем не се изчерпва само с това, така че горещо ти го препоръчваме за всякакъв вид вдъхновение и цветно бягство от реалността. Сега, повече от всякога, имаме нужда точно от няколко минутки на ден, в които да "изчезваме" и да се откъсваме за малко от всичко, което ни заобикаля, особено, ако не включва воден басейн, коктейл, тревичка, пчелички, чист въздух и всички други производни на свобода.

Екипът на Booooooom.com се включи супер адекватно на фона на извънредната ситуация, която накара света сякаш да спре да се върти за малко, като се погрижи да създаде достатъчно полезно съдържание за всички членове на своята общност и да подскаже на независимите артисти къде/как/какво се случва и би им било полезно.

Ние също се оглеждаме за стимулиращи креативността активности, сайтове, материали, конкурси, идеи, добри практики и изобщо всичко, което ни усмихва и помага на вас, и на нас. 

Ето защо решихме да допълним списъка на Booooooom и го оставяме тук, за всеки, който го пожела!

П О Л Е З Н О 

  • COVID-19 & Freelance Artists – БЕЗПЛАТНО – разнообразни ресурси, възможности, полезна правна информация и финансови съвети за артисти от всички сфери на изкуството.
  • Booooooom Slack Community – БЕЗПЛАТНО можеш да се включиш към тази малка общност, която споделя и обменя креативни идеи, въпроси, предложения и каквото още се сетиш...
  • Something Positive – Място, което изцяло се е посветило на позитивните новини по време на Коронавирус епидемия.

  • Lifeboat – Галерия от фотографски принтове с директни линкове за контакт с фотографа, от който можеш да купиш

В Д Ъ Х Н О В Е Н И Е & О Б Р А З О В А Н И Е

В Ъ З М О Ж Н О С Т И 

  • Ableton Live 10 - Безплатна пробна версия за 3 месеца. 
  • Shopify ти предлага удължена безплатна пробна версия от 90 дни. Използвай този ЛИНК.
  • Adobe subscribers - Също се предлага безплатен временен достъп „у дома“ за ученици и преподаватели, предоставен до 31 май 2020.

  • Unity направи Unity Learn Premium БЕЗПЛАТНО за 3 месеца, така че ако си искал да научиш как да създаваш 2d / 3d игри или да експериментираш с VR / AR, сега е твоят шанс.