За нас

и това, в което вярваме.

от Be Duende

ИСТОРИЯ: В търсене на автентичност и вдъхновение

Ние сме група приятели, които постоянно търсят новото и вдъхновяващото в света на изкуството и дизайна. След като прекрахме известно време из различни части на света и се докоснахме до изобилие от култури, станахме привързани към идеята за автентичността, уникалността и трансценденталната сила на ръчно изработеното производство.

Запознахме се с талантливи артисти и занаятчии, които живеят за това, което създават. Искрата се запали и ние знаехме, че трябва да следваме страстта си и да запазим тези традиции. Доколкото можем.

МИСИЯ: За независимото изкуство

Ние търсим, намираме и подкрепяме независими творци, които създават онези необикновени обекти, които носят духа на човешкото самоизразяване и вдъхновение. Нашата мисия е да разпространим историята на тези артисти и да я споделим със света. Защото си заслужава.

Знаехме, че има хора като нас - жадни за онези истински, висококачествени продукти, които въплъщават страстта и автентичността. Затова откриваме, курираме, подкрепяме и популяризираме независими артисти, които предизвикват този порив в нас. 

 

СИЛАТА НА АВТЕНТИЧНОСТТА

Да надникнем в ателиетата на артистите и да разгледаме отблизо начина, по който работят, да се докоснем до омайните им светове, пълни със свобода, вдъхновение и креативност, е удоволствие като никое друго.

СЕЛЕКЦИЯ

Вярваме в идеята, че добрият дизайн подчертава индивидуалността.

Ето защо, извън ефемерността на тенденциите, ние ви представяме широка гама от продукти с индивидуален характер и послание.

 

 

Добавената стойност на продуктите, които ще намерите тук, не е безсмислен символ на статуса или тенденция, която ще продължи няколко месеца, или в най-добрия случай, няколко години. Ние вярваме в автентичността на ръчния труд, функционалния дизайн и добрата идея.

____________ 

Запознайте се с всички наши автори ТУК:

Пазарувайте ТУК.

Както и може да следите нашия блог за още интересни и вдъхновяващи заглавия.