Да преоткриеш комфорта у дома

Отпускаме се в един размечтан ден, удобно сгушени в прегръдките на дома

от Мила Михайлова

 ________________

Може да се изненадате колко е лесно да "избягаме" без всъщност да ходим където и да е било.

Единственото, което трябва да направим е да си позволим дамечатем по-често и да се уверим, че сме превърнали дома си в място, което носи щастие, защото понякога няма нищо по-хубаво от това да сме заобиколени от нещата, които обичаме и ни карат да се чувстваме удобно.

Опитайте се да превърнете своя дом в място, на което няма да бъдете обезспокоявани от телефони или какъвто и да е било звук, напомнящ, че ви чакат няколко непрочетени писма в електронната поща и се наслаждавайте на личното си време с горещ чай, любима книга или просто хубава музика.

Като малко празненство за душата с успокояващата сутрешна светлина и онова специално усещане, че сме на правилното място в правилния момент, избрахме няколко вдъхновяващо красиви предмети, които перфектно ще се впишат дома ви и ще допринесат с усещане за комфорт и наслада.

 

By Antonia BaramovaVia Pinterest

Тези ръчно изработени порцеланови чаши бързо се превърнаха в любим начин да прибавим някои специални щрихи към домашния уют. Те са особено красиви, а всичко, което сложите вътре изглежда толкова привлекателно, че спокойно да прибавите към закуската и няколко минути време да им се насладите.


By Antonia BaramovaVia Pinterest

By Antonia Baramovawww.farandclose.com

www.farandclose.com

Ако търсиш перфектно изработената чаша за кафе със зашеметяващ дизайн и практични функции - спри. Ето я:

Носеща името „Versatile Cup“ тя е истинско произведение на изкуството. С изчистен дизайн и удобна форма, бързо ще се превърне в личната ти фаворитка.

Via PinterestBy Antonia Baramova

Минималистична чаша за кафе или чай от Вера Гезенко. Предлага в три цветови комбинации, а дръжката й я прави много удобна за ползване.


By Antonia BaramovaBy Antonia Baramova

Всичко, което поставите в тези ръчно изработени порцеланови купички, изглежда толкова привлекателно, че дори може да се наложи да отложите закуската си само за да се насладите на красотата им за няколко минути. Удобни и същевременно адски чаровни, те бързо ще се превърнат в любимият ви декоративен елемент.

By Antonia BaramovaBy Antonia Baramova

За още вдъхновяващи открития, които да освежат вашия интериор и трапеза, можете да разгледате в нашия магазин:

________________