Изкуството да си си вкъщи

Знаем, че обичаш да си стоиш у дома.

от Мила Михайлова

Понякога просто е нужно да забавим темпото... Най-добрият начин да го направим е като откраднем малко време, седнем и се отпуснем, а обикновено най-хубавото място за това е домът.

Силно вярваме, че нашите домове са олицетворение на нас самите и всичко, с което се обграждаме отразява нашето ежедневие и настроение. 

Някои хора знаят много добре как да се наслаждават на собствената си компания и да създават много приятен, личен комфорт.

Вдъхновени именно от тези хора (и за да сме напълно честни, повечето от нас споделяме тази житейска философия, решихме да ви помогнем да намерите някои автентични, красиви и в същото време полезни дизайнерски акценти, които ще превърнат дома ви в най-любимото ви място.

Храна за душата:

Първият и може би един от най-важните аспекти в изграждането на концепцията за перфектния за нас дом е това, че той отразява кои сме ние и какво наистина обичаме.

Важно е какво и как обичаме да правим в свободното си време, как си почиваме и кои са малките глезотии, които са важни за уюта и хубавите чувства.

Ако сте ценители на хубавите, дълги вечери и стилно изглеждащите и подредени вечери, то имаме нещо за вас, с което винаги ще имате акцент на масата и той няма да е само вкусната храна:  

[BLOCK-PRODUCTS-1]

 

 

Ако стените можеха да говорят:

Вие сте куратор на вашата собствена стена, пълна с изкуство, бъдете креативни!

Няма нищо лошо и нищо страшно в смесването на различни стилове и модели. Освен това, стената вкъщи има предимството, че винаги може да се преобразява лесно, трябва само да се вдъхновявате и да разнообразявате спрямо сезона или дори сегашното ви настроение.

И тъй като се намирам в средата на лютата зима, то препоръчваме ви да разгледате отблизо и "Трио" от фотографа Александър Станишев 

 


Fire

€12.75

Love

€15.30
 

 

 

Билкова терапия:

Вече дори не можем да си представим жилищно пространство без растения в него. Тази прекрасна зеленина някак успява да ни накара да се чувстваме по-дпбре всеки ден, дори и само като я наблюдаваме. Растенията не само подновяват енергията в домовете ни, но и заистина придават друго усещане и акцент в интериора. Ако имате късмет, може даже и да цъфтят отвреме навреме.

Така че... за любителите на растенията и зеленината, ето какво сме подготвили и за вас:

 

 


Origami Vase

€59.67

Vase Bubbles

€78.54
 

 

Легни и се отпусни

Някои от нас често прекарват по голямата част от времето вкъщи по пижами. Това съвсем не онзачава обаче, че дневната ни не трябва да е стилна и курирана, нали така?

 

 

Удобни, макар и доста изтънчени, тези магически възглавници от Ясен Панов ще озарят дневната ви и ще я превърнат в истинско, приказно пространство.

 

 

 

 

И ето още няколко невероятни неща, с които ви препоръчваме да се сдобиете:

Ако все още нямате достатъчно вдъхновение, тези малки съкровища вероятно ще свършат работа:

 

[BLOCK-PRODUCTS-6] 

______________________

Photo credit:

Maria Orlova via Unsplash

Mihaela Belichovska

Antonia Baramova

Andre Benz via Unsplash