Коледа между традицията и дизайна

Колекция от някои от любимите ни интериорни обекти и ръчно изработени бижута, които се надяваме да ви вдъхновят за идващите празници и да ви помогнат да откриете идеалния подарък.

от Мила Михайлова

 

Съвсем не ни е непознат хаосът, който настъпва, когато става въпрос за Коледа.

Знаем, че намирането на подаръци за близки и приятели обикновено се оказва трудна задача.

Сега, когато настъпва празничният период, решихме да подберем някои от любимите ни интериорни предмети и ръчно изработени бижута, за да ви вдъхновим и да ви помогнем с откриването на идеалния подарък!

 

Насладете се, идва малко помощ от наша страна и ето какво подбрахме:

Част от колекцията "Bioobjects" на Виктор Павлов, тези обеци доставят истинско удоволствие дори и на пръв поглед и са страхотен коледен подарък за страстните почитатели на бижутата. Изцяло сребърни, налични в оксидиран и неоксидиран вариант.

 

Credit: Matthew Rolston

Find more details and shop here:

Едно от любимите ни бижута е зпрекрасно произведение на изкуството - "Connection with Nature", отново на Виктор Павлов, това колие може да се носи в разнообразен стил, а и винаги ще ви напомня за красивата "връзка с природата".

 Credit: Matthew Rolston

Тук може да надникнеш за още бижута от колекцията:

 

Вдъхновено от спиращие дъха пейзажи на Исландия, това произведение на Андреа Попйорданова ще превърне всяка стая в зимна приказка.

 

 

На снимката ти показваме и комбинация с ръчно изработените порцеланови купи от Силвия Чанева, както и порцеланова скулптура от неповторимия Ясен Панов.

Всички продукти са налични и могат да се поръчат:

 

 

За ценителите на бижутата, те никога не са им малко, или достатъчно. Дааа, и ние сме влюбени в колето на Николай Сардъмов, а и не само в него. Засега ти предлагаме да видиш комбинацията със страхотния черен пръстен.

 

 

Открий още вдъхновение тук:

 

Кой каза време за вечеря?

Нека видим какво имаме на масата... като започнем съвсем от началото... самата маса – една голяма наша гордост – трапезна маса от орех от OURHOOD. Изработена до съвършенство, запазвайки всеки малък, естествен детайл, тя несъмнено носи със себе си много топлина и уют.

 

Върху самата маса пък сме скрили минималистична, малка купа в жъвло и черно от Силвия Чанева, дизайнерските малки солници в няколко варианта на tochka & tochka, както и дизайнерската дъска за рязане, отново от OURHOOD.

Още съкворища и интересни предмети гледаме тук:

 

Най-хубавото време винаги е било времето, прекарано с близките ни. А всички заедно сме по-щастливи и когато е споделено с нейно величество – пицата. Ето и нещо специално за нея – уникална керамична чиния от прекрасната Вера Гезенко.

 

 

The Pizza Plate си е перфектният подарък за хората, които обичат и двете – и красивия и креативен дизайн, и пицата.

 

Още една от нашите идеи е това малко, ръчно изработено съкровище. То се казва "The Mini Dotted Bowl" и е просто задължителна вещ, ако харесвате порцелановото изкуство! Като нас например.

 

Разгледайте още:

И последно, но не и на последно място - "Тhe Dinosaur bowl"  от  Т Е З Г Я Х.

 

Тази чудовищно добра купа може да се използва както за сервиране на вкусна салата, така и за нестандартна фруктиера. Каквото и да си изберете, сигурни сме, че ще ви стане любима!

Photo credit: Antonia Baramova