Приказки от порцелан

За любителите на съвременна керамика, комбинираща естетика и функционалост.

от Be Duende

Не е тайна, че обичаме да освежаваме домовете си покрай смяната на сезоните.

Стилни и разнообразни, тези изключителни продукти са изработени от съвременни артисти, творящи с идеята за съзнателен и устойчив дизайн.

Ръчно изработените вази, порцеланови чаши с всякакви размери и уникалните керамични чинии, които можете да намерите тук, могат лесно да се комбинират с настоящите ви съдове и аксесоари за дома.

 

Футуристичната и нестрандартна форома на тази красива ваза от tochka & tochka я прави идеалният подарък за всеки почитател на съвремения дизайн. Налична е в три цвята, а повече детайли за израборката й ще откриете в нашия магазин.


Vase Bubbles

€78.54

Origami Vase

€59.67

Тези очарователни порцеланови чаши от Вера Гезенко знаят как да приповдигнат настроението на всеки. Идеални за голямо сутрешно кафе, следобеден чай или за чаша горещ шоколад късно вечер.

 

 

Вера Гезенко произвежда практични, леко "ръстик" и междувременно супер стилни порцеланови чаши с естествено, земно усещане и меки цветове, имитиращи природата.

 

 

 

 

 

 

Никога, обаче, не трябва да забравяме, че приборите за хранене трябва да подчертават красотата на храната. 

Тези еклектични чинии от tochka & tochka ще предложат изцяло ново възприятие за сервираната храна. Въпреки че ние сме почти сигурни, че елегантността на тези чинии говори достатъчно сама по себе си.

 

Комбинирайки функционалност и естетика, тези страхотни порцеланови купи, създадени от талантливата Силвия Ченева, могат да се изполват за всякакви поводи, давайки свобода на въображението, щом става въпрос за стилизиране.

 

 

Тази зашеметяваща купа (виж по-горе) е идеална за специални случаи. Със сигурност ще направите добро впечатление с минимални усилия, ако просто я поставите на масата си и я напълните с цветя, плодове или сладки.

Освен това, ако сте от хората, който обичат да експериментират, можете да я използвате като малка градина за сукуленти. ;)

 

 

Винаги сме вярвали, че миксирането на различни стилове, форми и модели дава възможност на всеки от нас да изрази собствената си идентичност и стил. В нашия магазин ще откриете още вдъновяващи предмети за вашия интериор:

____________________

Artists featured:

Vera Gezenko

Tochka & tochka

Silvia Chaneva