Support your local artists

Подкрепата на независими български артисти е нашата мисия. Така е било и така ще бъде.

Факт е, че пандемията засяга всички нас, но тук ще обърнем специално внимание на една група професионалисти, която за нас е особено важна и която е особено силно засегната. Група от независими артисти, които с откровената упоритост и постоянство също ще продължат да правят това, което правят най-добре. Изкуство.

 

През последните години успяхме да изградим едно малко, но сплотено семейство от талантливи творци от различни сфери, които с много любов и постоянство, създават единствени по рода си предмети с безценна добавена стойност. Добавена стойност, която се крие в автентичността, ръчния труд, вниманието, индивидуалността и личния почерк на артистите, които създават светове в света.

 

Знаехме, че искаме да споделим историята и творенията на нашите автори с възможно най-много хора. Знаехме, че ще срещнем и други като нас - ценители на автентичността и специалното внимание, с които един продукт се създава, от даден човек, в даден момент. 

Знаехме, че всеки малък предмет, създаден от ръцете на артист, е докоснат от неговата душа, а ние бяхме пленени от идеята да разкажем историите “зад кулисите” и да ви покажем всички невероятни красоти, които се създават с безкраен талант и усърдната работа.

 


Днес, повече от всякога, вярваме в необходимостта българските независими автори да бъдат подкрепяни и вярваме, че не сме сами. Вярваме, че всеки малък жест има значение.

 

Вярваме, че и вие вярвате. Затова имаме нужда от вашата подрепа.

Доставката за всички покупки от BeDuende ще бъде безплатна, както и предоставяме 10% отстъпка на всеки, записал за за нашия бюлетин.

 

Запознайте се с всички наши автори ТУК.

Пълната селекция от авторски бижута, принтове, илюстрации и различни предмети за дома ще намерите ТУК